Hotel-hladina

Sublime Sands Resort: Tropický Sen

block
Emma Thompson

Sublime Sands Resort je luxusní tropický ráj pro ty, kteří hledají dokonalé místo pro relaxaci a odpočinek. Toto letovisko se nachází na exotickém ostrově obklopeném bílými písčitými plážemi a průzračným tyrkysovým mořem. Pro milovníky slunce, moře a palmových stromů je Sublime Sands Resort ideálním místem pro dovolenou.

Hotel samotný je zasazen do nádherné tropické zahrady plné květin a exotických rostlin. Hosté mohou ubytovat v prostorných vilách nebo bungalovech s výhledem na oceán. Všechny pokoje jsou elegantně zařízené a vybavené veškerým komfortem, který si můžete přát během své dovolené.

Pro ty, kteří se chtějí rozmazlovat, je k dispozici wellness centrum s širokou nabídkou relaxačních masáží a procedur. Kromě toho mohou hosté využívat bazén, fitness centrum, tenisové kurty a další sportovní vyžití. Pro milovníky vodních sportů je k dispozici široká nabídka aktivit jako potápění, plavání nebo jízda na kajaku.

Pokud jde o stravování, Sublime Sands Resort nabízí širokou škálu gastronomických zážitků. Zde si můžete vychutnat tradiční místní kuchyni nebo mezinárodní speciality podávané v některém z několika restaurací a barů v letovisku.

Sublime Sands Resort je skutečným tropickým snem pro každého, kdo hledá dokonalou dovolenou. Toto letovisko vám poskytne nezapomenutelný zážitek a pobyt, který si budete pamatovat navždy.

Sponsored by: Movenpick Myth Hotel Patong Phuket reviews