Hotel-hladina

Mallorca, Španělsko: Ideální ostrov pro plážovou dovolenou a aktivní volno

block
Obrázek odAlan Light

Mallorca, největší ostrov Baleárských ostrovů, je oblíbenou destinací pro milovníky slunce, pláže a dobrého jídla. Jsou zde nádherné pláže s tyrkysově modrou vodou a jemným pískem, které lákají turisty z celého světa.

Pro ty, kteří nemají rádi pouhé ležení na sluníčku, je Mallorca také ideálním místem pro aktivní dovolenou. Můžete si pronajmout kolo a projet se malebnými vesnicemi, nebo si vyzkoušet potápění a obdivovat podmořský život.

Kromě pláží a outdoorových aktivit nabízí Mallorca i bohatou kulturní nabídku. Můžete navštívit historické památky, jako je katedrála La Seu v Palma de Mallorca, nebo ochutnat tradiční místní speciality v útulných restauracích.

Pro ty, kteří si chtějí užít noční život, jsou na ostrově mnohé bary a kluby, kde můžete posedět s koktejlem a tancovat do ranních hodin.

Pro milovníky přírody nabízí Mallorca nádherné horské túry s úchvatnými výhledy a možností pozorovat místní faunu a flóru.

Je tedy jasné, že Mallorca je skvělým místem pro kombinaci relaxace na pláži a aktivního odpočinku, což ji činí ideálním místem pro dovolenou pro každého.

Sponsored by: Ivy Hotel Nha Trang reviews