Hotel-hladina

Gran Canaria, Španělsko: ostrov rozmanitosti a nekonečné pláže

block

Gran Canaria, největší z Kanárských ostrovů ve Španělsku, je známá svou rozmanitostí a bohatou nabídkou pro turisty ze všech koutů světa.

Největším lákadlem ostrova jsou jeho krásné pláže s jemným pískem a azurovým mořem. Zde si můžete užít sluneční koupání, surfování nebo jen lenošení u vody. Mezi nejpopulárnější pláže patří Playa del Inglés, Maspalomas a Puerto Rico.

Pro ty, kteří mají rádi dobrodružství a přírodu, Gran Canaria nabízí mnoho možností pro horské túry a prozkoumávání sopek. Oblast Caldera de Bandama a Roque Nublo jsou oblíbené destinace pro turisty, kteří hledají nádherné výhledy a nezapomenutelné zážitky.

Kromě přírodní krásy ostrova můžete objevit také bohatou kulturu Gran Canarie. Navštivte historická města jako Las Palmas nebo Teror a poznávejte tradiční kanárskou kuchyni a řemesla.

Díky svému ideálnímu podnebí a široké škále aktivit je Gran Canaria oblíbenou destinací pro dovolenou po celý rok. Ať už jste milovníkem pláží, hor, kultury nebo gastronomie, tento ostrov vám nabídne vše, co potřebujete k relaxaci a odpočinku.

Sponsored by: Samara Hotel Bodrum All Inclusive reviews