Hotel-hladina

Krabi, Thajsko: Pohádkové pláže a fascinující podmořský život

block
Obrázek odglobetrotter-ds

Krabi je jedním z nejoblíbenějších cestovních cílů v Thajsku díky svým nádherným plážím a bohaté podmořské fauně. Pokud rádi cestujete a milujete moře, Krabi by mělo být na vrcholu vašeho seznamu.

Pláže v Krabi jsou opravdu jako z pohádky - jemný bílý písek, tyrkysové moře a úchvatné vápencové útesy tvoří nádhernou kulisu pro relaxaci a slunění. Mezi nejoblíbenější pláže v oblasti patří Railay Beach, Phra Nang Beach a Ao Nang Beach, které přitahují turisty z celého světa.

Kromě nádherných pláží můžete v Krabi prozkoumat také úchvatnou podmořskou faunu. Potápění a šnorchlování jsou zde velmi oblíbené aktivity díky bohatství korálových útesů a pestrosti mořských živočichů. Budete mít možnost vidět pestrou škálu ryb, korálů, rejnoků a mořských želv.

V Krabi si rozhodně nudit nebudete. Kromě slunění na pláži a potápění můžete podniknout trekking do džungle, navštívit chrámy a buddhistické svatyně, nebo se vydat na výlet do nedalekého národního parku Khao Sok, kde se nachází nejstarší deštný les na světě.

Nechte se unést krásami Krabi a objevte magický svět pohádkových pláží a fascinujícího podmořského života. Zažijte dobrodružství, relaxaci a nezapomenutelné zážitky v jednom z nejkrásnějších koutů Thajska.

Sponsored by: JA Lake View Hotel reviews